BLOG, IMPORTANT

TRUSTED SITE

          92% dintre consumatori au îngrijorări atunci când cumpără pe site-uri web necunoscute.

Ce înseamnă atestarea TRUSTED SITE pentru 24PAPER ?

TrustedSite oferă o suită de certificări care ajută la atenuarea celor mai frecvente preocupări pe care le au oamenii atunci când fac cumpărături online.

24PAPER.ro a obținut următoarele certificări prin menținerea unui nivel ridicat de standarde de siguranță a site-ului și implementarea bunelor practici de afaceri: 

 

Certificat Securizat
24PAPER.ro a care obținut certificarea Certified Secure si a demonstrat că nu conține probleme de securitate precum programe malware, linkuri rău intenționate sau campanii de phishing.
TrustedSite monitorizează în mod activ site-urile certificate pentru aceste probleme în mod continuu, astfel încât atunci când vedeți această certificare, puteți cumpăra cu încredere știind că sesiunea dvs. este sigură. Certificarea arată că în spatele site-ului se află oameni reali pe care îi contactați pentru ajutor sau întrebări.
TrustedSite verifică în mod independent informațiile cheie ale companiei, cum ar fi numerele de telefon, adresele de e-mail și adresele de afaceri, pentru a acorda această certificare. 

 

24PAPER.ro implementeaza constant solutii de securitate cibernetică pentru a asigura o siguranta sporita si a proteja datele clienților sai.

 


 

3 RATE STARCard

24 PAPER este partner STARCARD Banca Transilvania si iti ofera posibilitatea...

RETUR GRATUIT

Solicita acum un retur!

PLATI SECURIZATE

Plateste in siguranta cu orice card bancar prin tehnologia 3DSecure.

Back to list

Related Posts