IMPORTANT

Termeni si Conditii

  • Termeni si conditii 

Preambul

Prin accesul, navigarea si in general, folosirea site-ului https://24paper.ro si a subdomeniilor, numite in continuare si Site sau Site-uri, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. Prezentul regulament stabileste termenii si conditiile de utilizare ale site-ului 24paper.ro. Orice comanda plasata pe acest site trebuie sa fie in acord cu prezentul Regulament. Orice comanda va fi realizata in conformitate cu acest Regulament si cu legislatia aplicabila in vigoare.

 

Important

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor. Rareori site-ul poate conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

 Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Termeni generali

24Paper este denumirea comerciala a SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL, persoana juridica cu sediul in judetul Bihor, Oradea, Str. Cometei nr. 5, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J5/106/2021, avand CUI 43575436, numita in continuare SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL.

Acesti termeni si conditii necesita a fi parcursi cu atentie pentru utilizarea eficienta si onesta a site-ului. 

Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate si totodata reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.24paper.ro , SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila.

 Este necesar asadar, sa verificati periodic aceasta sectiune pentru a fi la curent cu varianta cea mai actuala pentru Termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.24paper.ro este proprietatea SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL.

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL permite Utilizatorului acces limitat pe site-ul www.24paper.ro , in interes personal – realizarea de comenzi online sau de informare. Asadar acest acces nu ii confera  utilizatorului, dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. 

In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care exista o situatie cu privire la un posibil conflict in cee ace priveste drepturile de autor sau ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, este necesar sa ne comunicati acest aspect pe adresa de e-mail: comenzi@24paper.ro iar SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice cu modificarile si completarile ulterioare informatiile furnizate de catre Utilizator vor fi folosite de SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. 

Prin urmare, datele din formularul de comanda completate de catre Utilizator, vor fi folosite doar pentru a putea fi transmise urmatoarele: confirmarea comenzilor, promotiile existente, scrisorile electronice informative, facturile aferente comenzilor si alte documente conexe acestora si pentru livrarea efectiva a comenzilor de catre curieri etc.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze datele personale, insa refuzul, face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. 

Utilizatorul are dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 Totoodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor din baza de date SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL.

 Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL va cere acordul explicit.

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Garantia produselor

Produsele comercializate de SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL nu sunt contrafacute.

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele cu durata de utilizare indelungata sunt insotite de certificat de garantie comerciala valabila pentru perioada specificata pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplica.

 Pretul si riscul transportului intra in obligatia vanzatorului, atunci cand se confirma o defectiune aparuta in timpul perioadei de garantie.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.24paper.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale etc. 

In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL sau de catre Utilizator prin acceptarea unuia dintre curierii cu care SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL are relatie contractuala. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului sau al SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL.

Livrarea la orice adresa din Oradea este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 100 lei. 

Livrarea in orice localitate din Romania este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 249 lei si pana in limita a 5 kg .  Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica se percepe o taxa calculata automat pe pagina de chekout de catre curier. Suma estimata pentru o livrare in Romania este in suma de 21  lei.

Termenul de livrare standard este:

– urmatoarea zi lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare si care au fost confirmate in acceasi zi cu plasarea comenzii respecatnd orarul de preluare si procesare a livrarilor de catre firmele de curierat cu care SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL are relatii contractuale.

– peste doua zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare fara confirmarea comenzii in aceeasi zi cu plasarea comenzii, precum si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale.

 In cazul precomenzilor, sau a comenzilor care contin produse care nu se afla in stoc,  termenul de livrare poate fi de 7 de zile sau mai mult.

 Termenul de expediere de catre SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii.

Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

Plata produselor comandate prin SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL se poate face astfel:

  • plata cu cardul online folosind serviciul securizat 3DSecure
  • in numerar la livrare
  • prin ordin de plata/transfer bancar in avans

Plata in numerar* se poate solicita, după caz, efectuarea unei plati avansa sau integral prin link de plată securizat.

Plata in numerar se poate face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Expedierea Produselor se face doar dupa confirmarea incasarii OP respectiv a platii online.

Atentie: pentru produse cu greutate individuala mai mare de 30 kg, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar a minim 30% din valoarea acestora.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul serviciului securizat 3DSecure iPay oferit de BANCA TRANSILVANIA , iar SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Plata in rate fără dobandă

Ti-ai ales produsul dorit?

Cu cardul STAR poti sa platesti in 3  RATE fara dobanda. Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Plata cu punctele tale STARCARD

Poti sa platești orice doresti cu cardul tau STARCARD folosind punctele STAR.

Limita maxima a unei plati este 600 de puncte STAR.  Alfa mai multe aici: https://www.starbt.ro/ 

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform prevederilor Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Informatii privind DEEE

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL este autorizata sa introduca pe piata echipamente electrice si electronice – vezi aici numarul de inregistrare.

Avand in vedere prevederile Ordonantei de urgenta nr. 195/2005 – referitoare la protectia mediului si Ordonantei de urgenta nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) cu modificarile si completarile utlerioare, se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase.

*Atentie – aparatele electrice si electronice vechi nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce aparatele si echipamentele au ajuns la sfarsitul duratei lor de functionare, ele trebuie colectate in centre speciale puse la dispozitie de catre o societate autorizata in colectarea deseurilor. 

De asemenea, SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii pot preda DEEE echivalent la sediul SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL.

Conciliere

In cazul in care exista neclaritati sau nemultumiri cu privire la produsele sau serviciile oferite de SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: comenzi@24paper.ro . Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta de solutionare revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL pentru utilizarea acestui site.

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL nu este obligata sa furnizeze respectivul produs la pretul gresit iar acest lucru va fi comunicat inainte de a livrarea efectiva a comenzii. In aceasta situatie se va comunica noul pret al produsului, iar Utilizatorul va decide daca ramane activa sau nu comanda cu produsul sau produsele la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

  • Politica de Confidentialitate

Politica de cookie-uri

Ce scop au cookie-urile?

Cookie-urile sunt foarte utile si indeplinesc diferite functii ce fac ca navigarea ta pe un site sa fie una usoara si placuta. Ai putea spune ca sunt ca niste „amintiri” ale site-ului despre tine, ajutandu-l sa isi aminteasca cum ai navigat pe paginile sale si alegerile pe care le-ai facut pe parcurs.

Cookie-urile noastre sunt folosite pentru urmatoarele scopuri: functionarea site-ului, analiza comportamentului vizitatorilor site-ului, publicitate.

Poti naviga mai usor si mai rapid pe un site care isi aminteste de tine, decat pe unul care nu te recunoaste. De aceea, majoritatea site-urilor pe care le stii si iti plac folosesc cookie-uri.

Ce este intr-un cookie?

Un cookie este un fragment simplu de informatie sub forma unui fisier text foarte mic. Fiecare cookie in parte este unic si este compus din numele site-ului care l-a creat si un sir unic de cifre si litere. Majoritatea site-urilor plaseaza cookie-uri pe hard disk-ul dispozitivului tau (calculator, telefon mobil sau tableta) cand navighezi prin ele. Ele fac asta prin browserul tau – de exemplu Google Chrome, Internet Explorer, Safari sau Firefox. Un cookie poate fi citit si recuperat doar de site-ul care l-a creat; site-urile nu pot niciodata sa faca schimb de informatii intre ele prin cookie-uri.

Unele cookie-uri sunt valabile doar pe durata vizitei tale. Aceste „cookie-uri de sesiune” dispar din calculatorul sau dispozitivul tau mobil dupa ce ai inchis browserul. Alte cookie-uri raman in calculatorul sau dispozitivul tau mobil dupa ce ai inchis browserul si mai sunt valabile pentru o anumita perioada de timp specificata. Aceste „cookie-uri persistente” sunt activate de fiecare data cand vizitezi site-ul care le-a generat.

Ce nu este intr-un cookie?

Cookie-urile (ca elemente de sine statatoare) NU contin:

Informatii personale – nu poti fi identificat personal doar pe baza unui cookie. Cod de program – spre deosebire de un virus informatic, un cookie nu este compus din cod, asta insemnand ca nu este capabil sa strice dispozitivul tau. 

Cum sunt folosite cookie-urile de catre site-ul www.24paper.ro ?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

cookie-uri strict necesare pentru functionarea site-ului. cookie-uri de analiza. cookie-uri pentru publicitate personalizata.

Cookie-urile pot fi folosite in diferite scopuri. In primul rand, pot fi necesare pentru a asigura functionarea corecta a site-ului web. De exemplu, fara module cookie, poate fi dificil ca site-ul web sa retina ca te-ai conectat sau ce produse ai adaugat in cosul de cumparaturi. Acestea sunt denumite cookie-uri necesare si sunt active in mod automat, nefiind conditionate de acordul vizitatorului. Am inclus aici si cookie-urile plasate pentru a-ti afisa publicitate nepersonalizata (care retin faptul ca o reclama a fost afisata), precum si cele care ne masoara audienta pe site (fara insa a include componenta demografica ori de segmentare a audientei), intrucat fara masurarea traficului site-ul nostru nu poate fi profitabil, iar regulile de protectie a vietii private nu sunt intentionate a bloca afisarea publicitatii.

Cookie-urile de analiza colecteaza informatii despre modul in care vizitatorii folosesc o pagina de internet, cum ar fi ce pagini sunt cele mai populare, ce metoda de conectare a paginilor este cea mai eficace si daca utilizatorii primesc mesaje de eroare de la paginile de internet. Aceste cookie-uri ne permit sa oferim utilizatorilor o experienta de utilizare de inalta calitate si au rolul de a contribui la imbunatatirea modului in care functioneaza pagina noastra de internet, precum si la segmentarea demografica a audientei, care mai departe este folosita in personalizarea publicitatii daca acest scop este permis.

Nu in ultimul rind, atunci cand integram in site plug-in-uri ale retelelor de socializare, acestea plaseaza cookie-uri social media pentru a permite redarea continutului (de ex. youtube, soundcloud), pentru a-ti da posibilitatea sa te loghezi folosind un serviciu tert (de ex. Facebook sau Google), precum si pentru a-ti da posibilitatea sa apreciezi sau sa distribui o pagina sau un produs pe serviciul de socializare preferat.

De asemenea, folosirea de cookie-uri este pentru a permite personalizarea publicitatii online. Folosirea cookie-urilor de personalizare a publicitatii este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Publicitatea de acest tip ne ajuta sa ajungem la categoriile de clienti interesati de un anumit tip de produs, catre care se afiseaza reclamele respective. De regula, informatiile despre categoriile care definesc plaja de utilizatori interesati nu sunt date personale, dar profilul care se creeaza despre vizitatori are la baza datele colectate prin intermediul cookie-urilor de profilare publicitara, intra in categoria datelor personale. Cum aceste cookie-uri sunt plasate de servicii controlate de noi, rezulta ca profilarea (care este o prelucrare de date personale) prin intermediul acestor cookie-uri este efectuata de noi ca operator de date. Puteti opta sa nu fiti profilat de Google in scop publicitar, accesand: https://www.google.com/settings/ads

Cookie-urile sunt fisiere de tip text, oferite browserului dumneavoastra, de catre un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dumneavoastra. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dumneavoastra fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor.

Trebuie insa sa stiti ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dumneavoastra sa respinga cookieurile. Nu pentru ca nu ne dorim acest lucru, ci pentru ca unele functii ale websiteului nostru nu pot functiona corect fara folosirea cookie-urilor.

Tertii ce au acces la datele personale din site-ul www.24paper.ro .

Acest site utilizeaza Google Analytics un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics foloseste cookies pentru a ne ajuta sa analizam constant modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul nostru. Informatiile generate de cookie despre utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii site-ului web, al compilarii rapoartelor privind activitatile site-ului web pentru operatorii de site si in furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului web si de utilizarea internetului. Google poate, de asemenea, sa transfere aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este cerut prin lege sau in cazul in care aceste terte parti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa IP cu alte date detinute de Google.

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs.. Alti terti ce au acces la datele dumneavoastra sunt: Google Adwords si Facebook Pixel, ce reprezinta furnizori de servicii de promovare si marketing. De asemenea, putem sa colectam date agregate despre vizitatorii site-ului si sa dezvaluim rezultatele unor astfel de informatii agregate (dar nu si identificabile personal) partenerilor nostri, in scopuri de marketing sau promovare. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea datelor despre dvs. in modul si in scopurile mentionate mai sus.

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL, in calitate de administrator al magazinului online www.24paper.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de catre SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin cerere transmisa la comenzi@24paper.ro .

Orice persoana are de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare,la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Notificarea.

Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Legalitatea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale.

Scopul bine determinat.

 Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate.

Confidentialitatea. 

Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate; Consimtamantul persoanei vizate, orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare.

Informarea. 

Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;

Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost inculcate.

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Securitatea. 

Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate 

Scopul colectarii datelor

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL va folosi datele personale ale clientilor pentru a putea trimite comenzile catre acestia si pentru oferirea unor eventuale promotii aplicabile exclusiv clientilor existenti, pe mail, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Aceste date sunt pastrate in sistemul informatic al companiei, pentru a putea lua legatura cu clientii daca exista nemultumiri sau sugestii din partea acestora

Securitatea datelor colectate si procesate

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL., este periodic analizata in privinta securitatii.

www.24paper.ro  utilizeaza o conexiune internet securizata, criptata pentru a preveni interceptarea.

Platforma pe care este construit site-ul este WordPress.

Inregistrarea si autentificarea pe www.24paper.ro  implica user name si parola.

Puteti solicita oricand STERGEREA TUTUTOR DATELOR dumneavoastra prin e-mail.

Pentru orice intrebari, persoanele interesate ne pot contacta la comenzi@24paper.ro  

Datele Solicitate

DISPOZITII FINALE

Dispozitile finale se aplica tuturor comenzilor si a interactiunilor pe acest site.  Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare. Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz. 

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.24paper.ro 

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a colectarii datelor cu caracter personal de catre SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL, prin intermediul WordPress sau SC DELTA INTELLIGENCE SRL., va rugam sa nu mai utilizati acest site. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a SC DELTA INTELLIGENCE SRL. www.24paper.ro nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site si isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul site-ului, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate. 

SC DELTA INTELLIGENCE GROUP SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului www.24paper.ro fara preaviz.


Compara

Close

Victorinox FISHERMAN 1.4733.72, briceag pescuit rosu

279,00 lei
Victorinox 8427891947870 EAN 17
Adaugă în coș
Quick viewCompara

Close

Cub hârtie alb 500 file

4,50 lei
24 PAPER, 90 x 90 mm     Hartie tip offset

Adaugă în coș
Quick view

Compara

Close

Briceag CLASSIC SD, albastru transparent 0.6223.T2

119,00 lei
Victorinox 0.6223.T2 EAN 7611160013705

Adaugă în coș
Quick view

STOC EPUIZATSubstituent


Compara

Close

USB Memorie externă

24 PAPER,

Citește mai mult
Quick view

STOC EPUIZAT
Compara

Close

Victorinox Forester negru, briceag 0.8363.3 – STOC Limitat Furnizor

259,00 lei
Victorinox 0.8363.3 EAN 7611160012128

Citește mai mult
Quick view

-63%STOC EPUIZATHotNouGri
Compara

Close

SWISSTECH Breloc 6 in 1 Utili-Key

29,00 lei
Utili-Key by SWISS TECH

Citește mai mult
Quick viewCompara

Close

Roller cu gel albastru

2,00 lei
gel pentru scriere lina si usoara / capac cu clip, nivel vizibil al

Adaugă în coș
Quick viewCompara

Close

Victorinox SPORTSMAN 0.3802

130,00 lei
Victorinox 0.3802 EAN 7611160000200

Adaugă în coș
Quick view

-17%
Compara

Close

Briceag Victorinox HUNTER 0.8573 – Stoc Limitat!

249,00 lei

Victorinox 0.8573 EAN 7611160058393


Adaugă în coș
Quick view

Compara

Close

Victorinox CAMPER 1.3613.71 imprimat, briceag multifunctional

189,00 lei
Victorinox 1.3613.71 EAN 8325510926490

Adaugă în coș
Quick viewCompara

Close

Fluid corector

3,50 lei
24 PAPER, 20 ml     Plastic

Adaugă în coș
Quick view

-11%
Compara

Close

SwissTool CS Plus 3.0339.L + husa piele Victorinox

Evaluat la 5.00 din 5
774,99 lei
Victorinox 105 EAN 6806459005443

Adaugă în coș
Quick view

Back to list