BLOG

Beneficiile Lavandei

Foto: Ferma LIFE Lavender Romania  

Lavanda este folosită încă din cele mai vechi timpuri, fiind considerată o „plantă minune”, tot de atunci se folosește și uleiul esențial de lavandă în numeroase scopuri.

 Util atât pentru relaxare, calmare și înlăturarea stressului și anxietății, uleiul de lavandă este folosit și în cosmetică, pentru piele și păr, fiind un puternic antiinflamator, cicatrizant și hidratant.

Produsele comercializate de noi sunt  100% naturale si organice, lavanda pe care o cultivam este recunoscuta pentru faptul că asigură o hidratare buna si tonifiere pentru toate tipurile de piele.

 

Apa de lavanda (hidrolat de lavanda) este un produs secundar obținut in urma distilarii florilor de lavanda si  contine in mod natural limmonene, linalool. A se consulta prospectul inainte de utilizare.

 

IIndicații:

Pentru un ten sensibil, iritat, acneic sau ars de soare, dupa epilare, bărberit sau proceduri cosmetice. Doar pentru uz extern.

Beneficii:

  • Contribuie la vindecarea arsurilor solare și altfel de arsuri minore, precum și a eczemelor.
  • Amelioreaza afectiuni precum migrene, mușcături de insecte, afecțiuni ale pielii, infecții, stres sau tensiune nervoasa
  • Recomandat pentru insomnii şi apnee, Adjuvant in vindecarea vanatailor.
Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.